Reacties en samenwerking

Op aanvraag kan een workshop op maat gegeven worden, zo ook voor een groepje vriendinnen.

-Na een korte kennismaking, waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde bij Adrienne, begonnen we aan een stukje theorie, de basis van de mindfulness laat ik maar zeggen. Dit werd allemaal eenvoudig en duidelijk uitgelegd. Daarna een stuk praktijk, ademhalingsoefening, en aansluitend een geleide meditatieoefening. Tijdens het bespreken was het leuk om te mekrne dat iedereen zijn eigen ervaringen hierbij had. Na een afsluitend filmpje was de middag afgerond. We waren verbaasd dat er al drie uur voorbij waren, dat hadden we niet gemerkt, zo zaten we erin.

Ik voelde me heerlijk ontspannen naderhand.

Dankjewel voor deze prettige middag en inspirerende middag, waarbij ieder zichzelf mocht zijn.- Kristel

Workshop op maat voor een team van een Zorginstelling; reactie van een van de deelnemers: 

In een sessie van 2,5u kregen we zowel door theorie als door oefeningen een uitgebreide inleiding in de betekenis van Mindfulness voor je dagelijkse leven met al z’n beslommeringen.
Het belang van af en toe even stil staan bij jezelf en hoe je bezig bent en niet op de automatische piloot reageren en doorhollen, achter jezelf en je te halen doelen aan. Het gaf mij in elk geval een goed gevoel en tijdens de sessie waren er ook positieve reacties van de meeste andere deelnemers.
De week erna schoot ik in de emotionele achtbaan door een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis. Daarbij heb ik wel resultaat gehad met af en toe even afstand te nemen van alles wat er moest enz. en bij mezelf en m’n eigen gevoelens te blijven.

Ter inspiratie en reminder hangen twee van de kernachtige boodschappen vanuit de workshop inmiddels op het memobord in de teamkamer, ter inspiratie bij hoge werkdruk. Wij waren als team blij met de workshop en doen er nu in hectische werktijden ons voordeel mee! 

Samenwerking:

* Manon over Adrienne: meditatie uurtje bij Adrienne is een rustpunt in de week mede door haar prachtige stem. Ook kinderen leert ze om rust te vinden. Mooi!

Adrienne over Manon: Manon is iemand die in gesprekken op een natuurlijke manier gauw tot de kern komt. De ander krijgt hierdoor inzicht in de eigen talenten en leert hoe deze het beste in te zetten.

Manon Arts www.authentalent.nl
*  www.yogajiva.nl  en www.studio-toermalijn.nl
  • De Mindfulness trainingen van Krachtig en Aandachtig zijn ook te vinden via de ledenservice van ZorgboogExtra. Ben je lid van ZorgboogExtra dan krijg je korting op de meeste trainingen en workshops. Kijk hiervoor op www.zorgboogextra.nl