Voeding en beweging

Voeding en beweging

Mindfulness staat voor “met volle aandacht”. Dat is wat veel mensen in deze drukke tijd wensen, meer aandacht voor de gewone dagelijkse dingen, voor anderen, maar ook voor waardevolle (kleine) momenten.

Dat kan ook gelden voor voeding en beweging. Door mindfulness in te bouwen in je dagelijkse leven, ga je bewuster om met voeding, wat zowel gezondheid als genieten ten goede komt! Momenteel ben ikzelf al een tijd bezig bewuster te eten, volg ik een opleiding tot gewichtsconsulent en een training Mindfulness en voeding. Dit om ook diegenen die hier hulp bij kunnen gebruiken op een krachtig en aandachtige manier te kunnen gaan begeleiden! Deze begeleiding kun je zowel individueel als in een groep ontvangen. Laat me weten wat bij jou past!

 

Afgelopen jaar heb ik een training Mindfulness en beweging gevolgd: hierbij kwamen diverse werkvormen voor Mindfulness aan bod: wat denk je van dagelijkse bewegingen met aandacht doen, bewegingen vergelijkbaar met yoga, maar ook dansen vanuit je gevoel en dit bewust beleven. Hele mooie idee├źn die ik hoop snel te kunnen verwerken in workshops/cursussen, bijvoorbeeld een Mindfulwandeling met diverse oefeningen onderweg. Heb je interesse? Ik hoor het graag!